000 01143caa a2200253 i 4500
001 xx004667727
003 NUKAT
005 20241231113117.0
008 190718s2013 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1111743196
040 _aOLSZT 003/BG
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/BGs
100 1 _aIwaniszczuk, Katarzyna.
_eAutor
_9125195
245 1 0 _aEwolucja regulacji prawnych w sferze produkcji i handlu żywnością /
_cKatarzyna Iwaniszczuk.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 49.
650 7 _aRolnictwo ekologiczne.
_2kaba
_977630
650 7 _aŻywność naturalna.
_2kaba
_980889
650 7 _aŻywność naturalna
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_980887
650 7 _aPrawo żywnościowe
_xhistoria.
_2kaba
_9125918
650 7 _aPrawo żywnościowe
_zPolska
_xlegislacja.
_2kaba
_980808
650 7 _aRolnictwo ekologiczne
_xprawo
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_996582
773 0 _7nnam
_tŻywność ekologiczna
_dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013
_kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
_gStrony 15-49
_z9788362863488
_w(NUKAT)xx002936658
942 _cAC
999 _c77051
_d77051