000 | 01077naa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004667755 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113118.0 | ||
008 | 190718s2013 pl a f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1111759145 | ||
040 |
_aOLSZT 003/BG _bpol _erda _cOLSZT 003/BGs |
||
100 | 1 |
_aKazimierczak, Renata. _eAutor _924230 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZasady przetwórstwa żywności ekologicznej / _cRenata Kazimierczak, Ewa Rembiałkowska. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 62. | ||
650 | 7 |
_aRolnictwo ekologiczne. _2kaba _977630 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna. _2kaba _980889 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xprodukcja i handel. _2kaba _980887 |
|
650 | 7 |
_aEkoprodukty. _2kaba _9125582 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysły ekologiczne. _2kaba _9125649 |
|
700 | 1 |
_aRembiałkowska, Ewa. _eAutor _912041 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tŻywność ekologiczna _dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013 _kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski _gStrony 50-62 _z9788362863488 _w(NUKAT)xx002936658 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c77052 _d77052 |