000 01077naa a2200253 i 4500
001 xx004667755
003 NUKAT
005 20241231113118.0
008 190718s2013 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1111759145
040 _aOLSZT 003/BG
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/BGs
100 1 _aKazimierczak, Renata.
_eAutor
_924230
245 1 0 _aZasady przetwórstwa żywności ekologicznej /
_cRenata Kazimierczak, Ewa Rembiałkowska.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 62.
650 7 _aRolnictwo ekologiczne.
_2kaba
_977630
650 7 _aŻywność naturalna.
_2kaba
_980889
650 7 _aŻywność naturalna
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_980887
650 7 _aEkoprodukty.
_2kaba
_9125582
650 7 _aPrzemysły ekologiczne.
_2kaba
_9125649
700 1 _aRembiałkowska, Ewa.
_eAutor
_912041
773 0 _7nnam
_tŻywność ekologiczna
_dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013
_kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
_gStrony 50-62
_z9788362863488
_w(NUKAT)xx002936658
942 _cAC
999 _c77052
_d77052