000 01013naa a2200229 i 4500
001 xx004668275
003 NUKAT
005 20241231113138.0
008 190718s2013 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1111752074
040 _aOLSZT 003/BG
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/BGs
100 1 _aVanhoof, Peter
_d(1967- ).
_eAutor
_9125194
245 1 0 _aHolistyczna ocena jakości produktów spożywczych metoda bioelektroniczną Vicenta-Rousseau /
_cPeter Vanhoof.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 142.
650 7 _aŻywność naturalna.
_2kaba
_980889
650 7 _aŻywność naturalna
_xjakość.
_2kaba
_9105043
650 7 _aŻywność naturalna
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_9115465
650 7 _aBioelektronika.
_2kaba
_970169
773 0 _7nnam
_tŻywność ekologiczna
_dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013
_kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
_gStrony 110-142
_z9788362863488
_w(NUKAT)xx002936658
942 _cAC
999 _c77055
_d77055