000 | 01013naa a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004668275 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113138.0 | ||
008 | 190718s2013 pl a f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1111752074 | ||
040 |
_aOLSZT 003/BG _bpol _erda _cOLSZT 003/BGs |
||
100 | 1 |
_aVanhoof, Peter _d(1967- ). _eAutor _9125194 |
|
245 | 1 | 0 |
_aHolistyczna ocena jakości produktów spożywczych metoda bioelektroniczną Vicenta-Rousseau / _cPeter Vanhoof. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 142. | ||
650 | 7 |
_aŻywność naturalna. _2kaba _980889 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xjakość. _2kaba _9105043 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xaspekt zdrowotny. _2kaba _9115465 |
|
650 | 7 |
_aBioelektronika. _2kaba _970169 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tŻywność ekologiczna _dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013 _kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski _gStrony 110-142 _z9788362863488 _w(NUKAT)xx002936658 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c77055 _d77055 |