000 | 01117naa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004668300 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113139.0 | ||
008 | 190718s2013 pl a f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1111753723 | ||
040 |
_aOLSZT 003/BG _bpol _erda _cOLSZT 003/BGs |
||
100 | 1 |
_aSiemianowska, Ewa _c(technologia żywności). _eAutor _948430 |
|
245 | 1 | 0 |
_aEkologiczne przetwórstwo zbóż : _basortyment i jakość pieczywa / _cEwa Siemianowska, Karol Chołaszczyński. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 162. | ||
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xjakość. _2kaba _9105043 |
|
650 | 7 |
_aRolnictwo ekologiczne. _2kaba _977630 |
|
650 | 7 |
_aChleb _xjakość. _2kaba _984486 |
|
650 | 7 |
_aPiekarstwo. _2kaba _975986 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy. _2kaba _976994 |
|
700 | 1 |
_aChołaszczyński, Karol. _eAutor _948414 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tŻywność ekologiczna _dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013 _kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski _gStrony 143-162 _z9788362863488 _w(NUKAT)xx002936658 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c77056 _d77056 |