000 01117naa a2200253 i 4500
001 xx004668300
003 NUKAT
005 20241231113139.0
008 190718s2013 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1111753723
040 _aOLSZT 003/BG
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/BGs
100 1 _aSiemianowska, Ewa
_c(technologia żywności).
_eAutor
_948430
245 1 0 _aEkologiczne przetwórstwo zbóż :
_basortyment i jakość pieczywa /
_cEwa Siemianowska, Karol Chołaszczyński.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 162.
650 7 _aŻywność naturalna
_xjakość.
_2kaba
_9105043
650 7 _aRolnictwo ekologiczne.
_2kaba
_977630
650 7 _aChleb
_xjakość.
_2kaba
_984486
650 7 _aPiekarstwo.
_2kaba
_975986
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
_2kaba
_976994
700 1 _aChołaszczyński, Karol.
_eAutor
_948414
773 0 _7nnam
_tŻywność ekologiczna
_dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013
_kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
_gStrony 143-162
_z9788362863488
_w(NUKAT)xx002936658
942 _cAC
999 _c77056
_d77056