000 | 01033caa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004669113 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113215.0 | ||
008 | 190719s2013 pl a f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1111761014 | ||
040 |
_aOLSZT 003/BG _bpol _erda _cOLSZT 003/BGs |
||
100 | 1 |
_aSakowski, Tomasz. _eAutor _925643 |
|
245 | 1 | 0 |
_aEkologiczne metody produkcji oraz przetwórstwa mięsa : _basortyment i jakość / _cTomasz Sakowski. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 223. | ||
650 | 7 |
_aRolnictwo ekologiczne. _2kaba _977630 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy. _2kaba _976994 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xprodukcja i handel. _2kaba _974825 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xjakość. _2kaba _974808 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xaspekt zdrowotny. _2kaba _994852 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tŻywność ekologiczna _dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013 _kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski _gStrony 194-223 _z9788362863488 _w(NUKAT)xx002936658 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c77062 _d77062 |