000 01033caa a2200241 i 4500
001 xx004669113
003 NUKAT
005 20241231113215.0
008 190719s2013 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1111761014
040 _aOLSZT 003/BG
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/BGs
100 1 _aSakowski, Tomasz.
_eAutor
_925643
245 1 0 _aEkologiczne metody produkcji oraz przetwórstwa mięsa :
_basortyment i jakość /
_cTomasz Sakowski.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 223.
650 7 _aRolnictwo ekologiczne.
_2kaba
_977630
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
_2kaba
_976994
650 7 _aMięso
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_974825
650 7 _aMięso
_xjakość.
_2kaba
_974808
650 7 _aMięso
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_994852
773 0 _7nnam
_tŻywność ekologiczna
_dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013
_kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
_gStrony 194-223
_z9788362863488
_w(NUKAT)xx002936658
942 _cAC
999 _c77062
_d77062