000 01146naa a2200265 i 4500
001 xx004669118
003 NUKAT
005 20241231113215.0
008 190719s2013 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1111748231
040 _aOLSZT 003/BG
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/BGs
100 1 _aHallmann, Ewelina.
_eAutor
_945671
245 1 0 _aCharakterystyka ekologicznych sokow owocowych i warzywnych /
_cEwelina Hallmann.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 242.
650 7 _aRolnictwo ekologiczne.
_2kaba
_977630
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
_2kaba
_976994
650 7 _aSoki owocowe
_xjakość.
_2kaba
_9108234
650 7 _aSoki owocowe
_xdomieszki.
_2kaba
_9125937
650 7 _aSoki owocowe
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_978417
650 7 _aSoki warzywne
_xjakość.
_2kaba
_9117492
650 7 _aSoki warzywne
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_978419
773 0 _7nnam
_tŻywność ekologiczna
_dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013
_kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
_gStrony 224-242
_z9788362863488
_w(NUKAT)xx002936658
942 _cAC
999 _c77063
_d77063