000 00910naa a2200205 i 4500
001 xx004688874
003 NUKAT
005 20241231114553.0
008 190828s2013 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1121432973
040 _aOLSZT 003/LL
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/LLs
100 1 _aŻakowska-Biemans, Sylwia.
_eAutor
_919628
245 1 0 _aUwarunkowania rozwoju żywności ekologicznej /
_cSylwia Żakowska-Biemans.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 30-31.
650 7 _aŻywność naturalna.
_2kaba
_980889
650 7 _aŻywność naturalna
_zPolska.
_2kaba
_980888
773 0 _7nnam
_tEkonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej
_dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet, 2013
_kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
_gStrony 20-31
_z9788362863464
_w(NUKAT)xx003007383
942 _cAC
999 _c77159
_d77159