000 | 00910naa a2200205 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004688874 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114553.0 | ||
008 | 190828s2013 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1121432973 | ||
040 |
_aOLSZT 003/LL _bpol _erda _cOLSZT 003/LLs |
||
100 | 1 |
_aŻakowska-Biemans, Sylwia. _eAutor _919628 |
|
245 | 1 | 0 |
_aUwarunkowania rozwoju żywności ekologicznej / _cSylwia Żakowska-Biemans. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 30-31. | ||
650 | 7 |
_aŻywność naturalna. _2kaba _980889 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _zPolska. _2kaba _980888 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tEkonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej _dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet, 2013 _kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski _gStrony 20-31 _z9788362863464 _w(NUKAT)xx003007383 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c77159 _d77159 |