000 | 01167naa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004688900 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114554.0 | ||
008 | 190828s2013 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1121431425 | ||
040 |
_aOLSZT 003/LL _bpol _erda _cOLSZT 003/LLs |
||
100 | 1 |
_aSałata, Barbara. _eAutor _9124550 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPrzetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym / _cBarbara Sałata, Barbara Sazońska, Andrzej Śliwa. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 120. | ||
650 | 7 |
_aŻywność naturalna. _2kaba _980889 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xprodukcja i handel. _2kaba _980887 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xkonserwowanie _xaparatura i sprzęt. _2kaba _9125933 |
|
700 | 1 |
_aSazońska, Barbara. _eAutor _948531 |
|
700 | 1 |
_aŚliwa, Andrzej _c(przetwórstwo żywności). _eAutor _9125218 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tEkonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej _dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet, 2013 _kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski _gStrony 84-120 _z9788362863464 _w(NUKAT)xx003007383 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c77163 _d77163 |