000 01167naa a2200241 i 4500
001 xx004688900
003 NUKAT
005 20241231114554.0
008 190828s2013 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1121431425
040 _aOLSZT 003/LL
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/LLs
100 1 _aSałata, Barbara.
_eAutor
_9124550
245 1 0 _aPrzetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym /
_cBarbara Sałata, Barbara Sazońska, Andrzej Śliwa.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 120.
650 7 _aŻywność naturalna.
_2kaba
_980889
650 7 _aŻywność naturalna
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_980887
650 7 _aŻywność naturalna
_xkonserwowanie
_xaparatura i sprzęt.
_2kaba
_9125933
700 1 _aSazońska, Barbara.
_eAutor
_948531
700 1 _aŚliwa, Andrzej
_c(przetwórstwo żywności).
_eAutor
_9125218
773 0 _7nnam
_tEkonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej
_dOlsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet, 2013
_kRolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
_gStrony 84-120
_z9788362863464
_w(NUKAT)xx003007383
942 _cAC
999 _c77163
_d77163