| 000 | 01367naa a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004711820 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231085251.0 | ||
| 008 | 191001s2017 pl g |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1126620308 | ||
| 040 |
_aTARN 010/DO _bpol _erda _cTARN 010/DO _dTARN 010/DP |
||
| 100 | 1 |
_aParisi, Salvatore _d(1970- ). _eAutor _950966 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ składu chemicznego opakowań żywności na przydatność technologiczną : _bkwestie bezpieczeństwa i higieny żywności / _cSalvatore Parisi, Caterina Barone, Giorgia Caruso. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 504 | _aBibliografia na stronach 29-30. | ||
| 520 | 8 | _aBezpieczeństwo żywności a materiały opakowaniowe, aspekty prawne w Unii Europejskiej: obecna sytuacja, deklaracja zgodności dla opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością, zagadnienie przydatności technologicznej materiałów do produkcji opakowań żywności, przewidywane zachowanie opakowań do żywności w normalnych warunkach użytkowania - zastosowania praktyczne. | |
| 546 | _aZawiera streszczenie. | ||
| 700 | 1 |
_aCaruso, Giorgia. _eAutor _950965 |
|
| 700 | 1 |
_aBarone, Caterina. _eAutor _950964 |
|
| 773 | 0 |
_7p1am _aCaruso, Giorgia. Autor _tChemia materiałów opakowaniowych _bWydanie I _dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017 _gStrony 9-30 _z9788301191757 _w(NUKAT)xx003941531 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c77236 _d77236 |
||