000 01367naa a2200229 i 4500
001 xx004711820
003 NUKAT
005 20241231085251.0
008 191001s2017 pl g |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1126620308
040 _aTARN 010/DO
_bpol
_erda
_cTARN 010/DO
_dTARN 010/DP
100 1 _aParisi, Salvatore
_d(1970- ).
_eAutor
_950966
245 1 0 _aWpływ składu chemicznego opakowań żywności na przydatność technologiczną :
_bkwestie bezpieczeństwa i higieny żywności /
_cSalvatore Parisi, Caterina Barone, Giorgia Caruso.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 29-30.
520 8 _aBezpieczeństwo żywności a materiały opakowaniowe, aspekty prawne w Unii Europejskiej: obecna sytuacja, deklaracja zgodności dla opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością, zagadnienie przydatności technologicznej materiałów do produkcji opakowań żywności, przewidywane zachowanie opakowań do żywności w normalnych warunkach użytkowania - zastosowania praktyczne.
546 _aZawiera streszczenie.
700 1 _aCaruso, Giorgia.
_eAutor
_950965
700 1 _aBarone, Caterina.
_eAutor
_950964
773 0 _7p1am
_aCaruso, Giorgia. Autor
_tChemia materiałów opakowaniowych
_bWydanie I
_dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017
_gStrony 9-30
_z9788301191757
_w(NUKAT)xx003941531
942 _cAC
999 _c77236
_d77236