000 01537naa a2200265 i 4500
001 xx004712719
003 NUKAT
005 20241231085326.0
008 191002s2017 pl g |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1126630788
040 _aTARN 010/DO
_bpol
_erda
_cTARN 010/DO
_dTARN 010/DP
041 1 _apol
_heng
100 1 _aParisi, Salvatore
_d(1970- ).
_eAutor
_950966
245 1 0 _aOrganiczne zanieczyszczenia opakowań :
_bnowe zagrożenia /
_c[Salvatore Parisi, Caterina Barone, Giorgia Caruso].
246 1 _iTytuł oryginału:
_aOrganic food packaging contaminants :
_bnew and emerging risks
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aAutorzy z wydania oryginalnego: Organic food packaging contaminants : new and emerging risks (https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-319-14827-4_4).
504 _aBibliografia na stronach 99-100.
520 8 _aPrzemysł spożywczy i zasady HACCP, zidentyfikowane zagrożenia chemiczne w przemyśle spożywczym a materiały opakowaniowe do kontaktu z żywnością, organiczne zanieczyszczenia materiałów do kontaktu z żywnością - perspektywa europejska, inne problemy: substancje wzbudzające szczególnie duże obawy.
546 _aTekst tłumaczony z języka angielskiego.
700 1 _aBarone, Caterina.
_eAutor
_950964
700 1 _aCaruso, Giorgia.
_eAutor
_950965
773 0 _7p1am
_aCaruso, Giorgia
_tChemia materiałów opakowaniowych
_bWydanie I
_dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017
_gStrony 83-100
_z9788301191757
_w(NUKAT)xx003941531
942 _cAC
999 _c77241
_d77241