000 00784caa a2200181 i 4500
001 xx004825432
003 NUKAT
005 20241231100838.0
008 200305s2017 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1148472181
040 _aKR 306/AR
_bpol
_erda
_cKR 306/AR
_dKR 306/PW
100 1 _aWalkowiak-Tomczak, Dorota.
_eAutor
_943121
245 1 0 _aCharakterystyka głównych gatunków owoców i warzyw jako artykułów żywnościowych i surowców dla przetwórstwa /
_cDorota Walkowiak-Tomczak.
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aBibliografia na stronach 60-61.
773 0 _7nnam
_tWarzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka
_dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017
_gStrony 37-61
_z9788371608698
_w(NUKAT)xx004137026
942 _cAC
999 _c77562
_d77562