| 000 | 00742caa a2200181 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004825455 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100839.0 | ||
| 008 | 200305s2017 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1148370371 | ||
| 040 |
_aKR 306/AR _bpol _erda _cKR 306/AR _dKR 306/PW |
||
| 100 | 1 |
_aCzapski, Janusz _d(1946- ). _eAutor _92679 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aKlasyfikacja i charakterystyka przetworów z warzyw i owoców oraz ich wytwarzanie / _cJanusz Czapski. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 500 | _aBibliografia na stronach 120-121. | ||
| 773 | 0 |
_7nnam _tWarzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka _dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017 _gStrony 95-121 _z9788371608698 _w(NUKAT)xx004137026 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c77565 _d77565 |
||