| 000 | 00633caa a2200169 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004826561 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100928.0 | ||
| 008 | 200306s2015 pl |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)999008113 | ||
| 040 |
_aKR 306/AR _bpol _erda _cKR 306/AR _dKR 306/PW |
||
| 100 | 1 |
_aKorczak, Józef _d(1951- ). _eAutor _921285 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aTechnologie kulinarne a wartość energetyczna potraw / _cJózef Korczak. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 773 | 0 |
_7nnam _tEnergia w żywności i żywieniu _dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015 _gStrony 61-71 _z9788371607752 _w(NUKAT)xx003382366 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c77589 _d77589 |
||