000 | 00646caa a2200169 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004828678 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101050.0 | ||
008 | 200310s2011 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1413484584 | ||
040 |
_aKR 306/AR _bpol _erda _cKR 306/AR _dKR 306/PW |
||
100 | 1 |
_aRoszkowski, Wojciech. _eAutor _912282 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPodstawy tworzenia norm żywieniowych i ich rodzaje / _cWojciech Roszkowski. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
773 | 0 |
_7nnam _tOd norm żywieniowych do marketingu żywności _dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011 _gStrony 23-33 _z9788371606106 _w(NUKAT)xx002114634 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c77607 _d77607 |