000 | 00633caa a2200169 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004829181 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101109.0 | ||
008 | 200310s2015 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1413485076 | ||
040 |
_aKR 306/PW _bpol _erda _cKR 306/PW _dKR 306/MG |
||
100 | 1 |
_aGawęcka, Janina. _eAutor _9123880 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZarys budowy i funkcjonowania zmysłów człowieka / _cJanina Gawęcka. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
773 | 0 |
_7nnam _tZmysły a jakość żywności i żywienia _dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015 _gStrony 19-33 _z9788371607738 _w(NUKAT)xx003514903 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c77626 _d77626 |