000 | 00644caa a2200169 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004829190 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101109.0 | ||
008 | 200310s2015 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1413500254 | ||
040 |
_aKR 306/PW _bpol _erda _cKR 306/PW _dKR 306/MG |
||
100 | 1 |
_aZawirska-Wojtasiak, Renata. _eAutor _922913 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSubstancje generujące wrażenia zmysłowe / _cRenata Zawirska-Wojtasiak. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
773 | 0 |
_7nnam _tZmysły a jakość żywności i żywienia _dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015 _gStrony 57-73 _z9788371607738 _w(NUKAT)xx003514903 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c77629 _d77629 |