| 000 | 00681caa a2200169 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004829192 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231101110.0 | ||
| 008 | 200310s2015 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1413530248 | ||
| 040 |
_aKR 306/PW _bpol _erda _cKR 306/PW _dKR 306/MG |
||
| 100 | 1 |
_aGórecka, Danuta _c(technologia żywności). _eAutor _939360 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ przetwarzania i przechowywania żywności na jej cechy sensoryczne / _cDanuta Górecka. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 773 | 0 |
_7nnam _tZmysły a jakość żywności i żywienia _dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015 _gStrony 75-96 _z9788371607738 _w(NUKAT)xx003514903 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c77630 _d77630 |
||