000 00681caa a2200169 i 4500
001 xx004829192
003 NUKAT
005 20241231101110.0
008 200310s2015 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1413530248
040 _aKR 306/PW
_bpol
_erda
_cKR 306/PW
_dKR 306/MG
100 1 _aGórecka, Danuta
_c(technologia żywności).
_eAutor
_939360
245 1 0 _aWpływ przetwarzania i przechowywania żywności na jej cechy sensoryczne /
_cDanuta Górecka.
500 _aTytuł nagłówkowy.
773 0 _7nnam
_tZmysły a jakość żywności i żywienia
_dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
_gStrony 75-96
_z9788371607738
_w(NUKAT)xx003514903
942 _cAC
999 _c77630
_d77630