| 000 | 00651caa a2200169 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004829194 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231101110.0 | ||
| 008 | 200310s2015 pl |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1413482940 | ||
| 040 |
_aKR 306/PW _bpol _erda _cKR 306/PW _dKR 306/MG |
||
| 100 | 1 |
_aCzapski, Janusz _d(1946- ). _eAutor _92679 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aDodatki do żywności poprawiające jej jakość sensoryczną / _cJanusz Czapski. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 773 | 0 |
_7nnam _tZmysły a jakość żywności i żywienia _dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015 _gStrony 97-109 _z9788371607738 _w(NUKAT)xx003514903 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c77631 _d77631 |
||