000 00684caa a2200169 i 4500
001 xx004829195
003 NUKAT
005 20241231101110.0
008 200310s2015 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1413481036
040 _aKR 306/PW
_bpol
_erda
_cKR 306/PW
_dKR 306/MG
100 1 _aKorczak, Józef
_d(1951- ).
_eAutor
_921285
245 1 0 _aPrzyprawy i ich rola w kształtowaniu jakości sensorycznej produktów spożywczych i potraw /
_cJózef Korczak.
500 _aTytuł nagłówkowy.
773 0 _7nnam
_tZmysły a jakość żywności i żywienia
_dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
_gStrony 111-128
_z9788371607738
_w(NUKAT)xx003514903
942 _cAC
999 _c77632
_d77632