000 00713caa a2200181 i 4500
001 xx004829199
003 NUKAT
005 20241231101110.0
008 200310s2015 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1424266237
040 _aKR 306/PW
_bpol
_erda
_cKR 306/PW
_dKR 306/MG
100 1 _aFlaczyk, Ewa Maria.
_eAutor
_921284
245 1 0 _aSztuka kulinarna a percepcja jakości sensorycznej potraw /
_cEwa Flaczyk, Barbara Szczepaniak.
500 _aTytuł nagłówkowy.
700 1 _aSzczepaniak, Barbara.
_eAutor
_9125315
773 0 _7nnam
_tZmysły a jakość żywności i żywienia
_dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
_gStrony 129-141
_z9788371607738
_w(NUKAT)xx003514903
942 _cAC
999 _c77633
_d77633