000 | 00713caa a2200181 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004829199 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101110.0 | ||
008 | 200310s2015 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1424266237 | ||
040 |
_aKR 306/PW _bpol _erda _cKR 306/PW _dKR 306/MG |
||
100 | 1 |
_aFlaczyk, Ewa Maria. _eAutor _921284 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSztuka kulinarna a percepcja jakości sensorycznej potraw / _cEwa Flaczyk, Barbara Szczepaniak. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
700 | 1 |
_aSzczepaniak, Barbara. _eAutor _9125315 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tZmysły a jakość żywności i żywienia _dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015 _gStrony 129-141 _z9788371607738 _w(NUKAT)xx003514903 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c77633 _d77633 |