000 01476caa a2200253 i 4500
001 xx004851968
003 NUKAT
005 20241231102631.0
008 200430s2019 pl a |000 0dpol c
035 _a(OCoLC)1156648193
040 _aTARN 010/MM
_bpol
_erda
_cTARN 010/MM
_dTARN 010/JP
041 0 _apol
_beng
_bpol
100 1 _aKrupa, Jan.
_eAutor
_921898
245 1 0 _aKoncepcja utworzenia "Karpackiego Szlaku Piwa" jako atrakcji turystycznej =
_bThe concept of creating the "Carpathian Beer Trail" as a tourist attraction /
_cJan Krupa, Arleta Podkul.
246 3 1 _aConcept of creating the "Carpathian Beer Trail" as a tourist attraction
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aZawiera ilustracje.
504 _aBibliografia na stronach 188-189.
520 8 _aZakres i treść: turystyka piwna, piwa kraftowe, biroturysta, województwo podkarpackie, szlak piwny, browar rzemieślniczy.
546 _aStreszczenie angielskie i polskie.
700 1 _aPodkul, Arleta.
_eAutor
_9125326
773 0 _7nnam
_tProblemy ochrony środowiska przyrodniczego i kulturowego Pogórza Dynowskiego w aspekcie zrównoważonego rozwoju turystyki = Problems of the natural and cultural environment protection of the Dynowskie Foothills in the aspect of sustainable tourism development
_dDynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego ; Rzeszów : Oficyna Wydawnicza Politechniki Rzeszowskiej, 2019
_gStrony 167-189
_z9788379343348
_w(NUKAT)xx004753699
942 _cAC
999 _c77671
_d77671