000 01328caa a2200253 i 4500
001 xx004853943
003 NUKAT
005 20241231102753.0
008 200505s2018 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1156642702
040 _aTARN 010/MM
_bpol
_erda
_cTARN 010/MM
_dTARN 010/JP
041 0 _apol
_beng
_bpol
100 1 _aCichocka, Izabela.
_eAutor
_9124278
245 1 0 _aSzlaki kulinarne jako czynnik promocji regionu =
_bCulinary trails as a factor of regional promotion /
_cIzabela Cichocka, Jan Krupa.
246 3 1 _aCulinary trails as a factor of regional promotion
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aZawiera ilustracje.
504 _aBibliografia na stronach 102-103.
520 8 _aZakres i treść: szlak kulinarny, promocja regionu, produkt tradycyjny, województwo podkarpackie.
546 _aStreszczenie angielskie i polskie.
700 1 _aKrupa, Jan.
_eAutor
_921898
773 0 _7nnam
_tOchrona dziedzictwa przyrodniczego i kulturowego istotą zrównoważonego rozwoju społeczno-gospodarczego na terenie Pogórza Dynowskiego = Protection of natural and cultural heritage as the essence of sustainable socio-economic development in the Dynowskie Foothills
_dDynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego, 2018
_gStrony 89-103
_z9788393469673
_w(NUKAT)xx004358182
942 _cAC
999 _c77678
_d77678