000 | 00769caa a2200181 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004858842 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103110.0 | ||
008 | 200512s2015 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1156652557 | ||
040 |
_aKR 306/PW _bpol _erda _cKR 306/PW _dKR 306/MG |
||
100 | 1 |
_aFrąckiewicz, Joanna _c(technologia żywności i żywienia). _eAutor _9124987 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSoki owocowe i warzywne - otrzymywanie i wartość odżywcza / _cJoanna Frąckiewicz, Barbara Pietruszka. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
700 | 1 |
_aPietruszka, Barbara _d(1952- ). _eAutor _911014 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tWoda w żywieniu i jej źródła _bWyd. 2 _dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015 _gStrony 71-79 _z9788371607745 _w(NUKAT)xx003398904 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c77691 _d77691 |