000 00769caa a2200181 i 4500
001 xx004858842
003 NUKAT
005 20241231103110.0
008 200512s2015 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1156652557
040 _aKR 306/PW
_bpol
_erda
_cKR 306/PW
_dKR 306/MG
100 1 _aFrąckiewicz, Joanna
_c(technologia żywności i żywienia).
_eAutor
_9124987
245 1 0 _aSoki owocowe i warzywne - otrzymywanie i wartość odżywcza /
_cJoanna Frąckiewicz, Barbara Pietruszka.
500 _aTytuł nagłówkowy.
700 1 _aPietruszka, Barbara
_d(1952- ).
_eAutor
_911014
773 0 _7nnam
_tWoda w żywieniu i jej źródła
_bWyd. 2
_dPoznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
_gStrony 71-79
_z9788371607745
_w(NUKAT)xx003398904
942 _cAC
999 _c77691
_d77691