000 01507caa a2200253 i 4500
001 xx004863913
003 NUKAT
005 20241231103426.0
008 200518s2018 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1156658847
040 _aTARN 010/MM
_bpol
_erda
_cTARN 010/MM
_dTARN 010/DP
041 0 _apol
_beng
_bpol
100 1 _aWójcik, Marta
_c(technologia żywności).
_eAutor
_9125321
245 1 0 _aPotencjał wykorzystania ubocznych produktów spalania słomy na cele rolniczo-gospodarcze =
_bThe potential of use of straw combustion by-products in commercial and agricultural purposes /
_cMarta Wójcik, Adam Masłoń.
246 3 1 _aPotential of use of straw combustion by-products in commercial and agricultural purposes
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aZawiera ilustracje.
504 _aBibliografia na stronach 223-225.
520 8 _aZakres i treść: słoma, popiół ze słomy, popioły z biomasy, biomasa, rolnictwo, gospodarka osadowa, osady ściekowe.
546 _aStreszczenie angielskie i polskie.
700 1 _aMasłoń, Adam.
_eAutor
_9124545
773 0 _7nnam
_tOchrona dziedzictwa przyrodniczego i kulturowego istotą zrównoważonego rozwoju społeczno-gospodarczego na terenie Pogórza Dynowskiego = Protection of natural and cultural heritage as the essence of sustainable socio-economic development in the Dynowskie Foothills
_dDynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego, 2018
_gStrony 209-225
_z9788393469673
_w(NUKAT)xx004358182
942 _cAC
999 _c77740
_d77740