| 000 | 00898caa a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx005056739 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231093742.0 | ||
| 008 | 210203s2020 pl |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1242243701 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/DS _bpol _erda _cOLSZT 003/DS |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aMogut, Damir. _eAutor _9124611 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aChemometria i chemoinformatyka jako nowoczesne trendy w analizie biologicznie aktywnych peptydów pochodzących z żywności / _cDamir Mogut, Anna Iwaniak, Małgorzata Darewicz. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
| 700 | 1 |
_aIwaniak, Anna. _eAutor _95730 |
|
| 700 | 1 |
_aDarewicz, Małgorzata. _eAutor _918943 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tCzłowiek a środowisko _dOlsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, © copyright 2020 _gStrony 175-182 _z9788381002523 _w(NUKAT)xx005037050 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c77981 _d77981 |
||