000 00901caa a2200217 i 4500
001 xx005057385
003 NUKAT
005 20241231093810.0
008 210204s2020 pl |000 0 eng c
035 _a(OCoLC)1242244737
040 _aOLSZT 003/DS
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/DS
041 0 _aeng
_bpol
100 1 _aSkwarek, Agnieszka.
_eAutor
_9125394
245 1 0 _aMolecular biology techniques as a tool for determining the biodiversity of the microbiome of fermented food products /
_cAgnieszka Skwarek, Beata Nalepa, Małgorzata Darewicz.
500 _aTytuł nagłówkowy.
546 _aStreszczenie polskie.
700 1 _aDarewicz, Małgorzata.
_eAutor
_918943
700 1 _aNalepa, Beata.
_eAutor
_9125395
773 0 _7nnam
_tCzłowiek a środowisko
_dOlsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, © copyright 2020
_gStrony 191-198
_z9788381002523
_w(NUKAT)xx005037050
942 _cAC
999 _c77983
_d77983