| 000 | 00901caa a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx005057385 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231093810.0 | ||
| 008 | 210204s2020 pl |000 0 eng c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1242244737 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/DS _bpol _erda _cOLSZT 003/DS |
||
| 041 | 0 |
_aeng _bpol |
|
| 100 | 1 |
_aSkwarek, Agnieszka. _eAutor _9125394 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aMolecular biology techniques as a tool for determining the biodiversity of the microbiome of fermented food products / _cAgnieszka Skwarek, Beata Nalepa, Małgorzata Darewicz. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 546 | _aStreszczenie polskie. | ||
| 700 | 1 |
_aDarewicz, Małgorzata. _eAutor _918943 |
|
| 700 | 1 |
_aNalepa, Beata. _eAutor _9125395 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tCzłowiek a środowisko _dOlsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, © copyright 2020 _gStrony 191-198 _z9788381002523 _w(NUKAT)xx005037050 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c77983 _d77983 |
||