000 00842caa a2200205 i 4500
001 xx005155591
003 NUKAT
005 20241231104418.0
008 210617s2020 pl g |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1258422001
040 _aSIEDL 001/WST
_bpol
_erda
_cSIEDL 001/WST
041 0 _apol
_beng
100 1 _aAntosik, Katarzyna
_c(nauki o zdrowiu).
_eAutor
_957998
245 1 0 _aRola żywności i żywienia w terapii otyłości /
_cKatarzyna Antosik.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 68-72.
546 _aStreszczenie w języku angielskim.
773 0 _7nnam
_tWpływ odżywiania na jakość życia Polaków
_dSiedlce : Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny ; Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego, 2020
_gStrony 53-73
_z9788366541498
_w(NUKAT)xx005150044
942 _cAC
999 _c78067
_d78067