000 | 00842caa a2200205 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005155591 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104418.0 | ||
008 | 210617s2020 pl g |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1258422001 | ||
040 |
_aSIEDL 001/WST _bpol _erda _cSIEDL 001/WST |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aAntosik, Katarzyna _c(nauki o zdrowiu). _eAutor _957998 |
|
245 | 1 | 0 |
_aRola żywności i żywienia w terapii otyłości / _cKatarzyna Antosik. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 68-72. | ||
546 | _aStreszczenie w języku angielskim. | ||
773 | 0 |
_7nnam _tWpływ odżywiania na jakość życia Polaków _dSiedlce : Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny ; Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego, 2020 _gStrony 53-73 _z9788366541498 _w(NUKAT)xx005150044 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c78067 _d78067 |