000 00961caa a2200217 i 4500
001 xx005155670
003 NUKAT
005 20241231104422.0
008 210617s2020 pl g |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1258426693
040 _aSIEDL 001/WST
_bpol
_erda
_cSIEDL 001/WST
041 0 _apol
_beng
100 1 _aWyrzykowska, Dorota
_c(nauki o zdrowiu).
_eAutor
_958002
245 1 0 _aAspekty żywieniowe jako element protokołu ERAS w pooperacyjnej profilaktyce powikłań /
_cDorota Wyrzykowska, Kryspin Mitura.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 140-142.
546 _aStreszczenie w języku angielskim.
700 1 _aMitura, Kryspin
_d(1977- ).
_eAutor
_957999
773 0 _7nnam
_tWpływ odżywiania na jakość życia Polaków
_dSiedlce : Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny ; Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego, 2020
_gStrony 127-142
_z9788366541498
_w(NUKAT)xx005150044
942 _cAC
999 _c78070
_d78070