| 000 | 00691caa a2200181 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx005196963 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231111222.0 | ||
| 008 | 210902s2019 pl f f |001 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1273292391 | ||
| 040 |
_aTARN 010/MM _bpol _erda _cTARN 010/MM _dTARN 010/DP |
||
| 100 | 1 |
_aWarchoł, Magdalena. _eAutor _9124910 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aPodstawowe informacje na temat jakości żywienia w różnych okresach życia człowieka / _cMagdalena Warchoł. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 504 | _aBibliografia na stronach 308-310. | ||
| 773 | 0 |
_7nnam _tFizjologia żywienia _bWydanie I _dWarszawa : PZWL, 2019 _gStrony 251-310 _z9788320058529 _w(NUKAT)xx004719487 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c78108 _d78108 |
||