000 00691caa a2200181 i 4500
001 xx005196963
003 NUKAT
005 20241231111222.0
008 210902s2019 pl f f |001 0 pol c
035 _a(OCoLC)1273292391
040 _aTARN 010/MM
_bpol
_erda
_cTARN 010/MM
_dTARN 010/DP
100 1 _aWarchoł, Magdalena.
_eAutor
_9124910
245 1 0 _aPodstawowe informacje na temat jakości żywienia w różnych okresach życia człowieka /
_cMagdalena Warchoł.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 308-310.
773 0 _7nnam
_tFizjologia żywienia
_bWydanie I
_dWarszawa : PZWL, 2019
_gStrony 251-310
_z9788320058529
_w(NUKAT)xx004719487
942 _cAC
999 _c78108
_d78108