000 00913caa a2200217 i 4500
001 xx005201699
003 NUKAT
005 20241231111535.0
008 210910s2019 pl f f |001 0 pol c
035 _a(OCoLC)1273301391
040 _aKR 306/AR
_bpol
_erda
_cKR 306/AR
_dKR 306/MP
100 1 _aKsiążek, Ewelina Ewa.
_eAutor
_9125419
245 1 0 _aCzynniki żywieniowe wpływające na kształtowanie mikrobioty przewdu pokarmowego /
_cEwelina Ewa Książek, Zuzanna Chęcińska-Maciejewska, Alina Grochowalska, Hanna Krauss.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 248-249.
700 1 _aChęcińska-Maciejewska, Zuzanna.
_eAutor
_953633
700 1 _aGrochowalska, Alina.
_eAutor
_9125421
700 1 _aKrauss, Hanna.
_eAutor
_939290
773 0 _7nnam
_tFizjologia żywienia
_bWydanie I
_dWarszawa : PZWL, 2019
_gStrony 231-249
_z9788320058529
_w(NUKAT)xx004719487
942 _cAC
999 _c78116
_d78116