000 00812caa a2200181 i 4500
001 xx005365955
003 NUKAT
005 20241231095754.0
008 220612s2016 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)998665460
040 _aKR 306/AP
_bpol
_erda
_cKR 306/AP
_dKR 306/AR
100 1 _aDulińska-Stanek, Ewa.
_eAutor
_948295
245 1 0 _aEtykietowanie środków spożywczych przeznaczonych dla konsumenta finalnego lub do zakładów żywienia zbiorowego /
_cEwa Dulińska-Stanek.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 86-87.
773 0 _7p1am
_aSeweryn, Michał.
_tAntyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka
_dKraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016
_gStrony 73-87
_z9788323339663
_z9788323394105
_w(NUKAT)xx003652063
942 _cAC
999 _c78623
_d78623