000 | 00715caa a2200181 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005365958 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095754.0 | ||
008 | 220612s2016 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)998666042 | ||
040 |
_aKR 306/AP _bpol _erda _cKR 306/AP _dKR 306/AR |
||
100 | 1 |
_aHelbin, Jadwiga. _eAutor _948285 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMetody konserwowania żywności / _cJadwiga Helbin. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 111. | ||
773 | 0 |
_7p1am _aSeweryn, Michał. _tAntyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka _dKraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016 _gStrony 103-111 _z9788323339663 _z9788323394105 _w(NUKAT)xx003652063 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c78625 _d78625 |