000 | 00886caa a2200205 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005365962 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095755.0 | ||
008 | 220612s2016 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)998666206 | ||
040 |
_aKR 306/AP _bpol _erda _cKR 306/AP _dKR 306/AR |
||
100 | 1 |
_aPokrzywa, Piotr. _eAutor _948297 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZagrożenia mikrobiologiczne w aspekcie bezpieczeństwa żywności / _cPiotr Pokrzywa, Katarzyna Bandoła, Michał Seweryn. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 125. | ||
700 | 1 |
_aBandoła, Katarzyna. _eAutor _948284 |
|
700 | 1 |
_aSeweryn, Michał. _eAutor _948283 |
|
773 | 0 |
_7p1am _aSeweryn, Michał. _tAntyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka _dKraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016 _gStrony 113-125 _z9788323339663 _z9788323394105 _w(NUKAT)xx003652063 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c78626 _d78626 |