000 00886caa a2200205 i 4500
001 xx005365962
003 NUKAT
005 20241231095755.0
008 220612s2016 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)998666206
040 _aKR 306/AP
_bpol
_erda
_cKR 306/AP
_dKR 306/AR
100 1 _aPokrzywa, Piotr.
_eAutor
_948297
245 1 0 _aZagrożenia mikrobiologiczne w aspekcie bezpieczeństwa żywności /
_cPiotr Pokrzywa, Katarzyna Bandoła, Michał Seweryn.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 125.
700 1 _aBandoła, Katarzyna.
_eAutor
_948284
700 1 _aSeweryn, Michał.
_eAutor
_948283
773 0 _7p1am
_aSeweryn, Michał.
_tAntyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka
_dKraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016
_gStrony 113-125
_z9788323339663
_z9788323394105
_w(NUKAT)xx003652063
942 _cAC
999 _c78626
_d78626