000 00832caa a2200193 i 4500
001 xx005366903
003 NUKAT
005 20241231095828.0
008 220613s2016 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)998672087
040 _aKR 306/AP
_bpol
_erda
_cKR 306/AP
_dKR 306/AR
100 1 _aHelbin, Jadwiga.
_eAutor
_948285
245 1 0 _aKorzyści i zagrożenia związane ze spozyciem roślin konsumpcyjnych /
_cJoanna zając, Jadwiga Helbin.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 498-508.
700 1 _aZając, Joanna
_c(dietetyka).
_eAutor
_948296
773 0 _7p1am
_aSeweryn, Michał.
_tAntyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka
_dKraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016
_gStrony 473-508
_z9788323339663
_z9788323394105
_w(NUKAT)xx003652063
942 _cAC
999 _c78647
_d78647