000 | 00832caa a2200193 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005366903 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095828.0 | ||
008 | 220613s2016 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)998672087 | ||
040 |
_aKR 306/AP _bpol _erda _cKR 306/AP _dKR 306/AR |
||
100 | 1 |
_aHelbin, Jadwiga. _eAutor _948285 |
|
245 | 1 | 0 |
_aKorzyści i zagrożenia związane ze spozyciem roślin konsumpcyjnych / _cJoanna zając, Jadwiga Helbin. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 498-508. | ||
700 | 1 |
_aZając, Joanna _c(dietetyka). _eAutor _948296 |
|
773 | 0 |
_7p1am _aSeweryn, Michał. _tAntyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka _dKraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016 _gStrony 473-508 _z9788323339663 _z9788323394105 _w(NUKAT)xx003652063 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c78647 _d78647 |