000 | 00772caa a2200181 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005366910 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095829.0 | ||
008 | 220613s2016 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)998672282 | ||
040 |
_aKR 306/AP _bpol _erda _cKR 306/AP _dKR 306/AR |
||
100 | 1 |
_aHydzik, Piotr. _eAutor _948292 |
|
245 | 1 | 0 |
_aRyzyko zdrowotne zwiazane z wykorzystaniem nanotechnologii w sektorze rolno-spożywczym / _cPiotr Hydzik. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 723-725. | ||
773 | 0 |
_7p1am _aSeweryn, Michał. _tAntyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka _dKraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016 _gStrony 709-725 _z9788323339663 _z9788323394105 _w(NUKAT)xx003652063 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c78650 _d78650 |