000 00772caa a2200181 i 4500
001 xx005366910
003 NUKAT
005 20241231095829.0
008 220613s2016 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)998672282
040 _aKR 306/AP
_bpol
_erda
_cKR 306/AP
_dKR 306/AR
100 1 _aHydzik, Piotr.
_eAutor
_948292
245 1 0 _aRyzyko zdrowotne zwiazane z wykorzystaniem nanotechnologii w sektorze rolno-spożywczym /
_cPiotr Hydzik.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 723-725.
773 0 _7p1am
_aSeweryn, Michał.
_tAntyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka
_dKraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016
_gStrony 709-725
_z9788323339663
_z9788323394105
_w(NUKAT)xx003652063
942 _cAC
999 _c78650
_d78650