000 00955caa a2200205 i 4500
001 xx005366911
003 NUKAT
005 20241231095829.0
008 220613s2016 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)998672284
040 _aKR 306/AP
_bpol
_erda
_cKR 306/AP
_dKR 306/AR
100 1 _aCzarnobilska, Ewa.
_eAutor
_948288
245 1 0 _aAlergeny naturalne i dodatki do pokarmów jako przyczyny reakcji nadwrażliwości pokarmowej /
_cEwa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Marcel Mazur, Anna Chmielewska.
504 _aBibliografia na stronach 757-759.
700 1 _aMyszkowska, Dorota.
_eAutor
_948289
700 1 _aMazur, Marcel.
_eAutor
_948291
700 1 _aChmielewska, Anna
_c(medycyna).
_eAutor
_948290
773 0 _7p1am
_aSeweryn, Michał.
_tAntyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka
_dKraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016
_gStrony 729-759
_z9788323339663
_z9788323394105
_w(NUKAT)xx003652063
942 _cAC
999 _c78651
_d78651