000 | 00955caa a2200205 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005366911 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095829.0 | ||
008 | 220613s2016 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)998672284 | ||
040 |
_aKR 306/AP _bpol _erda _cKR 306/AP _dKR 306/AR |
||
100 | 1 |
_aCzarnobilska, Ewa. _eAutor _948288 |
|
245 | 1 | 0 |
_aAlergeny naturalne i dodatki do pokarmów jako przyczyny reakcji nadwrażliwości pokarmowej / _cEwa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Marcel Mazur, Anna Chmielewska. |
504 | _aBibliografia na stronach 757-759. | ||
700 | 1 |
_aMyszkowska, Dorota. _eAutor _948289 |
|
700 | 1 |
_aMazur, Marcel. _eAutor _948291 |
|
700 | 1 |
_aChmielewska, Anna _c(medycyna). _eAutor _948290 |
|
773 | 0 |
_7p1am _aSeweryn, Michał. _tAntyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka _dKraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016 _gStrony 729-759 _z9788323339663 _z9788323394105 _w(NUKAT)xx003652063 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c78651 _d78651 |