000 00765caa a2200193 i 4500
001 xx005485147
003 NUKAT
005 20241231111838.0
008 230113s2020 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1369086576
040 _aKR 306/MP
_bpol
_erda
_cKR 306/MP
_dKR 306/AR
100 1 _aJastrzębska-Mierzyńska, Marta.
_eAutor
_9125494
245 1 0 _aŻywienie pacjentów poddawanych chirurgicznemu leczeniu otyłości /
_cMarta Jastrzębska-Mierzyńska, Lucyna Ostrowska.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 289-290.
700 1 _aOstrowska, Lucyna.
_eAutor
_952467
773 0 _7nnam
_tDietetyka
_bWydanie I
_dWarszawa : PZWL Wydawnictwo Lekarskie, 2020
_gStrony 253-290
_z9788320061505
_w(NUKAT)xx004958279
942 _cAC
999 _c78950
_d78950