000 | 00883caa a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005488164 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112051.0 | ||
008 | 230118s2020 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1369091875 | ||
040 |
_aKR 306/AR _bpol _erda _cKR 306/AR _dKR 306/AR |
||
100 | 1 |
_aLange, Ewa. _eAutor _943332 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSkładniki odżywcze jako czynniki protekcyjne w powstawaniu nowotworów / _cEwa Lange, Dariusz Włodarczyk, Jacek Wilczak, Joanna Gromadzka-Ostrowska. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 409-418. | ||
700 | 1 |
_aWłodarek, Dariusz. _eAutor _919334 |
|
700 | 1 |
_aWilczak, Jacek. _eAutor _947639 |
|
700 | 1 |
_aGromadzka-Ostrowska, Joanna. _eAutor _94697 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tŻywienie w chorobach nowotworowych _bWydanie I _dWarszawa : PZWL, 2020 _gStrony 337-418 _z9788320058871 _w(NUKAT)xx004900182 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c78961 _d78961 |