000 | 00658naa a2200169 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005793173 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114424.0 | ||
008 | 240923s2022 pl |000 0 pol c | ||
040 |
_aKR 306/AR _bpol _erda _cKR 306/AR _dKR 306/MP |
||
100 | 1 |
_aKorczak, Józef _d(1951- ). _eAutor _921285 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWybrane zagadnienia technologii potraw / _cJózef Korczak. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 606. | ||
773 | 0 |
_7nnam _tŻywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 _bWydanie III _dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2022 _gStrony 578-606 _z9788301222864 _z9788301221171 _w(NUKAT)xx005410648 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c79789 _d79789 |