000 00658naa a2200169 i 4500
001 xx005793173
003 NUKAT
005 20241231114424.0
008 240923s2022 pl |000 0 pol c
040 _aKR 306/AR
_bpol
_erda
_cKR 306/AR
_dKR 306/MP
100 1 _aKorczak, Józef
_d(1951- ).
_eAutor
_921285
245 1 0 _aWybrane zagadnienia technologii potraw /
_cJózef Korczak.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 606.
773 0 _7nnam
_tŻywienie człowieka zdrowego i chorego. 2
_bWydanie III
_dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2022
_gStrony 578-606
_z9788301222864
_z9788301221171
_w(NUKAT)xx005410648
942 _cAC
999 _c79789
_d79789