000 01683cam a2200325 i 4500
001 zz2002946618
003 NUKAT
005 20241231094256.0
008 021218s2002 pl a | |10| ||pol|c
020 _a837108109X
035 _a(OCoLC)749401423
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
041 1 _apol
_aeng
_beng
_heng
_hpol
245 0 0 _aJakość żywności a rolnictwo ekologiczne :
_bwarsztaty zorganizowane w ramach projektu Accompanying Measure do projektu Flair-Flow Europe IV : Kraków, 18.11.2002 /
_c[oprac. red. Ewa Ślawska ; tł. tekstów z j. ang. na j. pol. Monika Trząskowska] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
260 _aKraków :
_b"Akapit",
_c2002.
300 _a64 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aPrzedmowa: Warsztaty nt. Jakość Żywności a Rolnictwo Ekologiczne zostały zorganizowane w dn. 18.11.2002 w Krakowie w ramach projektu Accompanying Measure - AM do projektu Flair Flow Europe IV (FFE) realizowanego w ramach V Programu Ramowego Unii Europejskiej.
504 _aBibliogr. przy niektórych ref.
546 _aCzęść ref. w jęz. ang. i równol. pol., ref. w jęz. pol. ze streszcz. ang.
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vkonferencje.
_2kaba
_980781
650 7 _aRolnictwo ekologiczne
_vkonferencje.
_2kaba
_977626
700 1 _aŚlawska, Ewa.
_eRed.
_916657
700 1 _aTrząskowska, Monika.
_eTł.
_914768
711 2 _aWarsztaty nt. Jakość Żywności a Rolnictwo Ekologiczne
_d(2002 ;
_cKraków).
_915228
920 _a83-7108-109-X
942 _cBK
_00
999 _c7990
_d7990