| 000 | 01683cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2002946618 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231094256.0 | ||
| 008 | 021218s2002 pl a | |10| ||pol|c | ||
| 020 | _a837108109X | ||
| 035 | _a(OCoLC)749401423 | ||
| 040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
| 041 | 1 |
_apol _aeng _beng _heng _hpol |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aJakość żywności a rolnictwo ekologiczne : _bwarsztaty zorganizowane w ramach projektu Accompanying Measure do projektu Flair-Flow Europe IV : Kraków, 18.11.2002 / _c[oprac. red. Ewa Ślawska ; tł. tekstów z j. ang. na j. pol. Monika Trząskowska] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
| 260 |
_aKraków : _b"Akapit", _c2002. |
||
| 300 |
_a64 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aPrzedmowa: Warsztaty nt. Jakość Żywności a Rolnictwo Ekologiczne zostały zorganizowane w dn. 18.11.2002 w Krakowie w ramach projektu Accompanying Measure - AM do projektu Flair Flow Europe IV (FFE) realizowanego w ramach V Programu Ramowego Unii Europejskiej. | ||
| 504 | _aBibliogr. przy niektórych ref. | ||
| 546 | _aCzęść ref. w jęz. ang. i równol. pol., ref. w jęz. pol. ze streszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vkonferencje. _2kaba _980781 |
|
| 650 | 7 |
_aRolnictwo ekologiczne _vkonferencje. _2kaba _977626 |
|
| 700 | 1 |
_aŚlawska, Ewa. _eRed. _916657 |
|
| 700 | 1 |
_aTrząskowska, Monika. _eTł. _914768 |
|
| 711 | 2 |
_aWarsztaty nt. Jakość Żywności a Rolnictwo Ekologiczne _d(2002 ; _cKraków). _915228 |
|
| 920 | _a83-7108-109-X | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c7990 _d7990 |
||