000 01300naa a2200217 i 4500
001 xx005845867
003 NUKAT
005 20250616133538.0
008 250616s2002 pl |000 0 pol c
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aSowa-Niedziałkowska, Genowefa.
_eAutor
_9123336
245 1 0 _aWpływ naturalnych sposobów ograniczających intensywność przemian ilościowych w bulwach ziemniaka w czasie przechowywania /
_cGenowefa Sowa-Niedziałkowska.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 361-362.
546 _aStreszczenie w języku angielskim.
700 1 _aFrydecka-Mazurczyk, Anna.
_eAutor
_9123083
773 0 _7nnam
_tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie - perspektywy ekologicznej produkcji ziemniaka w Polsce = Consumption and industrial potatoes and their preservation - perspectives of ecological potatoe production in Poland
_dWarszawa : PAN. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2002
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 489
_gStrony 355-363
_w(NUKAT)zz2003872171
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 489 (2002), strony 355-363
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
999 _c79927
_d79927