| 000 | 01254naa a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx005856232 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20250806115023.0 | ||
| 008 | 250806s2002 pl |000 0 pol c | ||
| 040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JM |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aKolenda, Halina _d(1952-2017). _eAutor _9126367 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aJakość kulinarna nowych odmian ziemniaków w zależności od sposobu gotowania bulw / _cHalina Kolenda, Beata Paryt. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 504 | _aBibliografia na stronie 380. | ||
| 546 | _aStreszczenie w języku angielskim. | ||
| 700 | 1 |
_aPyryt, Beata Maria. _eAutor _9126368 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie - perspektywy ekologicznej produkcji ziemniaka w Polsce = Consumption and industrial potatoes and their preservation - perspectives of ecological potatoe production in Poland _dWarszawa : PAN. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2002 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 489 _gStrony 375-381 _w(NUKAT)zz2003872171 |
|
| 773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 489 (2002), strony 375-381 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
| 942 |
_2urkcn _cAC _n0 |
||
| 999 |
_c79935 _d79935 |
||