000 01254naa a2200217 i 4500
001 xx005856232
003 NUKAT
005 20250806115023.0
008 250806s2002 pl |000 0 pol c
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKolenda, Halina
_d(1952-2017).
_eAutor
_9126367
245 1 0 _aJakość kulinarna nowych odmian ziemniaków w zależności od sposobu gotowania bulw /
_cHalina Kolenda, Beata Paryt.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 380.
546 _aStreszczenie w języku angielskim.
700 1 _aPyryt, Beata Maria.
_eAutor
_9126368
773 0 _7nnam
_tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie - perspektywy ekologicznej produkcji ziemniaka w Polsce = Consumption and industrial potatoes and their preservation - perspectives of ecological potatoe production in Poland
_dWarszawa : PAN. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2002
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 489
_gStrony 375-381
_w(NUKAT)zz2003872171
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 489 (2002), strony 375-381
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _2urkcn
_cAC
_n0
999 _c79935
_d79935