000 01152cam a2200301 i 4500
001 xx001157314
003 NUKAT
005 20241231091200.0
008 080708s1873 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)297526532
040 _aLUBL M/JK
_cLUBL M/JK
_dLUBL M/JD
_dPOZN U/OBs
_dPOZN U/MW
_bpol
_erda
041 1 _apol
_hger
100 1 _aUle, Otto
_d(1820-1876).
_9126565
245 1 0 _aChemia kuchni.
_nT. 2 /
_cOtto Ule.
260 _aWarszawa :
_bnakł. Redakcyi "Przeglądu Tygodniowego",
_c1873
_e(Warszawa :
_fDrukarnia Przeglądu Tygodniowego).
300 _a148, [1] s. ;
_c15 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
510 4 _aEstr.,
_ccz. 4, t. 4, s. 432.
530 _aDostępne także w wersji elektronicznej.
546 _aPrzekł. z niem. dokonany z 2-go poprawionego wydania.
650 7 _aGotowanie
_vporadniki.
_2kaba
_995127
650 7 _aKuchnia
_vporadniki.
_2kaba
_973859
710 2 _aRedakcja "Przeglądu Tygodniowego".
_4pbl
_9126568
856 4 1 _uhttps://www.wbc.poznan.pl/publication/110203
942 _2urkcn
_cBK
_n0
999 _c80229
_d80229