000 01306cam a2200301 i 4500
001 xx002006706
003 NUKAT
005 20241231114211.0
008 110311s1969 pl a m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)751569001
040 _aBYDG 22/ET
_cBYDG 22/ET
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
_brus
100 1 _aPodeszewski, Zbigniew
_d(1924-1977).
_911190
245 1 0 _aOcena mrożonych surowców rybnych na podstawie zmian ilościowych i jakościowych wycieku wymuszonego otrzymywanego po rozmrożeniu tkanki mięsnej /
_cZbigniew Podeszewski.
260 _aSzczecin :
_bWydawnictwo Uczelniane Wyższej Szkoły Rolniczej,
_c1969.
300 _a77 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy / Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie ;
_vnr 15
502 _aPraca habilitacyjna. Wyższa Szkoła Rolnicza, Szczecin, 1969.
504 _aBibliogr. s. 63-74.
546 _aStreszcz. ang., ros.
650 7 _aRyba mrożona
_xjakość
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9127097
650 7 _aRyba (żywność)
_xanaliza
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9127098
830 0 _aRozprawy - Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie
_x0585-265X
_vnr 15
_963764
942 _cBK
_2urkcn
999 _c80600
_d80600