| 000 | 00836cam a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx005873282 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20251016134740.0 | ||
| 008 | 251016s1966 pl a f |000 0 pol c | ||
| 040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JM |
||
| 100 | 1 |
_aKropp, Karol. _eAutor _9127121 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aZmiany w zawartości witaminy C i innych składników w procesie mnożenia i skłądowania chłodniczego niektórych owoców jagodowych / _cKarol Kropp. |
| 260 |
_aKraków : _bWSR, _c1966. |
||
| 300 |
_a54 strony, [44] karty tablic : _bilustracje ; _c29 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliografia na stronach 47-54. | ||
| 710 | 2 |
_aWyższa Szkoła Rolnicza (Kraków). _eWydawca _4pbl _915946 |
|
| 942 |
_cBK _2urkcn |
||
| 999 |
_c80624 _d80624 |
||