000 00836cam a2200217 i 4500
001 xx005873282
003 NUKAT
005 20251016134740.0
008 251016s1966 pl a f |000 0 pol c
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JM
100 1 _aKropp, Karol.
_eAutor
_9127121
245 1 0 _aZmiany w zawartości witaminy C i innych składników w procesie mnożenia i skłądowania chłodniczego niektórych owoców jagodowych /
_cKarol Kropp.
260 _aKraków :
_bWSR,
_c1966.
300 _a54 strony, [44] karty tablic :
_bilustracje ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia na stronach 47-54.
710 2 _aWyższa Szkoła Rolnicza (Kraków).
_eWydawca
_4pbl
_915946
942 _cBK
_2urkcn
999 _c80624
_d80624