000 01160cam a2200289 i 4500
001 zz2006970917
003 NUKAT
005 20241231103922.0
008 060705s1938 pl a m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)76348528
040 _aLUBL M/JK
_cLUBL M/JK
_dWA U/JKs
041 0 _apol
_bger
100 1 _aNowotny, Franciszek
_d(1904-1972).
_910218
245 1 0 _aWpływ słodowej i jęczmiennej amylazy na surową nieskleikowaną skrobię /
_cFranciszek Nowotny.
260 _aPoznań :
_b[s.n.],
_c1938
_e(Poznań :
_fDrukarnia Uniwersytetu Poznańskiego).
300 _a[2], 38 s., [8] s. tabl. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aOdb.: Roczniki Nauk Rolniczych i Leśnych t. 45.
502 _aPraca doktorska. Politechnika Lwowska, 1937.
536 _aWydano z pomocą finansową Ministerstwa Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego
546 _aStreszcz. niem.
650 7 _aSkrobia
_xanaliza
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
650 7 _aAmylazy
_xsynteza
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
942 _cBK
_2urkcn
999 _c80712
_d80712