000 01038cam a2200313 i 4500
001 zz2003860780
003 NUKAT
005 20241231094751.0
008 030116s2002 xxua | |001 ||eng|c
020 _a0121190625
035 _a(OCoLC)1413000714
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
100 1 _aBourne, Malcolm C.
_91576
245 1 0 _aFood texture and viscosity :
_bconcept and measurement /
_cMalcolm C. Bourne.
250 _a2nd ed.
260 _aSan Diego :
_bAcademic Press,
_ccop. 2002.
300 _aXVII, 427 s. :
_bil. ;
_c26 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aFood Science and Technology : international series
504 _aBibliogr. s. 381-413.
504 _aIndeks.
650 7 _aŻywność
_xtekstura.
_2kaba
_980825
650 7 _aŻywność
_xlepkość.
_2kaba
_980795
830 0 _aFood Science and Technology
_963269
920 _a0-12-119062-5
942 _cBK
_00
999 _c8138
_d8138