000 01001cam a2200265 i 4500
001 zz2003960914
003 NUKAT
005 20241231094933.0
008 030123s1982 pl a | |00| ||pol|c
035 _a(OCoLC)1423951700
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
041 0 _apol
_beng
_brus
100 1 _aGiec, Andrzej.
_94300
245 1 0 _aOtrzymywanie i właściwości preparatu Beta-galaktozydazy z Kluyveromyces lactis oraz jego zastosowanie w przemyśle spożywczym /
_cAndrzej Giec.
260 _aPoznań :
_bAR,
_c1982.
300 _a52 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRoczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe,
_x0208-8436 ;
_vz. 123
504 _aBibliogr. s. 46-51.
546 _aStreszcz. ang., ros.
830 0 _aRoczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu.
_pRozprawy Naukowe
_x0208-8436
_vz. 123
_964712
942 _cBK
_00
999 _c8218
_d8218