000 01319cam a2200301 i 4500
001 zz2003941607
003 NUKAT
005 20241231095250.0
008 030204s1999 pl a | |00| ||pol|c
020 _a8371080611
035 _a(OCoLC)749419098
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
245 0 0 _aTechnologia przetwórstwa węglowodanów :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Mieczysława Pałasińskiego ; [aut. Bohdan Achremowicz et al.] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski w Krakowie.
260 _aKraków :
_bWydaw. Naukowe "Akapit",
_c1999.
300 _a154 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aSkrobia
_xprodukcja i handel
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_978359
650 7 _aCukier
_xprodukcja
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_970743
650 7 _aSłodycze
_xtechniki
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_978852
650 7 _aProdukty ziemniaczane
_xprodukcja i handel
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_976817
700 1 _aPałasiński, Mieczysław
_d(1924-2016).
_eRed.
_910816
700 1 _aAchrem-Achremowicz, Bohdan
_d(1940- ).
_990
920 _a83-7108-061-1
942 _cBK
_00
999 _c8338
_d8338