| 000 | 01319cam a2200301 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2003941607 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231095250.0 | ||
| 008 | 030204s1999 pl a | |00| ||pol|c | ||
| 020 | _a8371080611 | ||
| 035 | _a(OCoLC)749419098 | ||
| 040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aTechnologia przetwórstwa węglowodanów : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Mieczysława Pałasińskiego ; [aut. Bohdan Achremowicz et al.] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski w Krakowie. |
| 260 |
_aKraków : _bWydaw. Naukowe "Akapit", _c1999. |
||
| 300 |
_a154 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
| 650 | 7 |
_aSkrobia _xprodukcja i handel _vpodręczniki akademickie. _2kaba _978359 |
|
| 650 | 7 |
_aCukier _xprodukcja _vpodręczniki akademickie. _2kaba _970743 |
|
| 650 | 7 |
_aSłodycze _xtechniki _vpodręczniki akademickie. _2kaba _978852 |
|
| 650 | 7 |
_aProdukty ziemniaczane _xprodukcja i handel _vpodręczniki akademickie. _2kaba _976817 |
|
| 700 | 1 |
_aPałasiński, Mieczysław _d(1924-2016). _eRed. _910816 |
|
| 700 | 1 |
_aAchrem-Achremowicz, Bohdan _d(1940- ). _990 |
|
| 920 | _a83-7108-061-1 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c8338 _d8338 |
||