| 000 | 01219cam a2200301 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2003823303 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100153.0 | ||
| 008 | 030303s2002 pl a f |001 0 pol c | ||
| 020 | _a8388760386 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1413109173 | ||
| 040 |
_aKR 197/RA _bpol _erda _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/MPs _dGL 001/ER |
||
| 100 | 1 |
_aZalewski, Romuald I. _eAutor _916135 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aZarządzanie jakością w produkcji żywności / _cRomuald I. Zalewski ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. |
| 260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Akademii Ekonomicznej, _c2002. |
||
| 300 |
_a390 stron : _bilustracje ; _c25 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliografia na stronach 379-386. Indeks. | ||
| 650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xkontrola jakości. _2kaba _976979 |
|
| 650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xzarządzanie. _2kaba _976990 |
|
| 650 | 7 |
_aPrawo żywnościowe. _2kaba _980809 |
|
| 710 | 2 |
_aAkademia Ekonomiczna (Poznań). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _941007 |
|
| 710 | 2 |
_aAkademia Ekonomiczna (Poznań). _eInstytucja sprawcza _920591 |
|
| 920 | _a83-88760-38-6 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c8554 _d8554 |
||