000 01219cam a2200301 i 4500
001 zz2003823303
003 NUKAT
005 20241231100153.0
008 030303s2002 pl a f |001 0 pol c
020 _a8388760386
035 _a(OCoLC)1413109173
040 _aKR 197/RA
_bpol
_erda
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
_dGL 001/ER
100 1 _aZalewski, Romuald I.
_eAutor
_916135
245 1 0 _aZarządzanie jakością w produkcji żywności /
_cRomuald I. Zalewski ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
_c2002.
300 _a390 stron :
_bilustracje ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia na stronach 379-386. Indeks.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkontrola jakości.
_2kaba
_976979
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xzarządzanie.
_2kaba
_976990
650 7 _aPrawo żywnościowe.
_2kaba
_980809
710 2 _aAkademia Ekonomiczna (Poznań).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_941007
710 2 _aAkademia Ekonomiczna (Poznań).
_eInstytucja sprawcza
_920591
920 _a83-88760-38-6
942 _cBK
_00
999 _c8554
_d8554